Nadolazeće WWII igre

Ima nešto u tom Drugom svjetskom ratu što privlači ljude…možda ljudi vole nešto što se u povijesti odigralo, možda vole ta old school oružja, možda žele proživjeti to ali bez straha za život, a možda sve to skupa..
Igre smještene u vrijeme Drugog svjetskog rata uvijek su privlačile veliki broj igrača.

Ja osobno sam krenio sa WWII Shooterima i takve igre su me uvijek privlačile.
Već neko vrijeme nismo imali dobrih WWII shootera. Call of Duty koji je radio odličan posao sa WWII igrama odustao je od toga i okrenuo se modernom ratovanju i ratovanju u svemiru(ne baš dobar potez). Isto tako su i Battlefield i Medal of Honor napravili. Battlefield je uspio u tome dok Medal of Honor baš I nije. Prije par mjeseci izašao je Battlefield1, vrhunska igra smještena na bojišta Prvog svjetskog rata. Slično ali opet nije to WWII.
U 2017. ćemo napokon dobiti neke WWII igre …Battalion 1944, Days of War, Enlisted, Raid: World War II…

Battalion 1944

Battalion1944 je WWII Shooter iz prvog lica koji dolazi iz Bulkhead Interactive studija. Tvorci igre kažu da su u mladosti provodili dane i dane igrajući klasične WWII Shootere kao što su CoD2 i Medal of Honor te su to pokušali rekreirati. Kako kažu, za pobjedu neće trebati nikakva exo-odijela ili kill streaks ili nešto tako nego čisti skill i dobra taktika. Igra će imati BattleRank Competitions u kojima će te moći sudjelovati sami ili sa prijateljima dok je za izgled zaslužan UnrealEngine4. Kako su naveli utjecaj CoD2 i CoD4, mnogi kažu da će igra biti kao miks CoD2 i kretnji CoD4 ProMod-a. Igra izlazi u svibnju 2017.

This slideshow requires JavaScript.

Days of War

Days of War je još jedan WWII Shooter iz prvog lica koji nam dolazi uskoro. Napravljena od strane DrivenArts studija izgleda poprilično dobro. Igra će biti brza i bazirana na klasama tako da svaki vojnik ima svoju ulogu na bojištu. Za izgled je zaslužan UnrealEngine4 kao i kod već spomenutog Battaliona. Igra izlazi 26.siječnja, jako jako brzo.

This slideshow requires JavaScript.

Enlisted

Enlisted je MMO Shooter baziran na timskoj igri te smješten u neke od najbitnijih i najpoznatijih bitaka Drugog svjetskog rata. Igrač će imati mogućnost igranja i u prvom i u trećem licu. Kao što je slučaj u stvarnom ratu, u Enlistedu nećete moći vidjeti dva ista oružja jer će svako imati svoje značajke i svoju povijest. Poznate WWII bitke će biti odvojene u posebnim kampanjama isto kao što su odvojeno i napravljene. Za izgled je zasluzan DagorEngine koji nudi veliki broj detalja, dinamično kretanje vode, neba i slično. Izlazak je zakazan za drugu polovicu 2017.

This slideshow requires JavaScript.

Raid: Word War II

Raid: World War II je prva igra Lion Games Lion studija. Lion Games Lion je hrvatski studio smješten u Zagrebu. Igra je CO-OP Shooter kojeg može igrati do 4 igrača. Igra vas stavlja u poziciju pljačkaša na strani saveznika koji u raznim undercover misijama kradu nacističko blago. Za izgled je zadužen Diesel Engine dok je izlazak planiran na ljeto 2017.

This slideshow requires JavaScript.

Ove 4 igre nam dovode Drugi svjetski rat opet na vrata. Hoće li biti dobre i vrijedne igranja ostaje na nama, ali za sada djeluju poprilično dobro.
Vraća li se era WWII na PC i konzole…mislim da mogu reći i u svoje i u Vaše ime, nadam se da da…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s